Чийзкейк
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
30 избрани рецепти с точени корипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
500 десерта, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
10 съвършени хранипечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Гозби за есенно-зимния сезоне-книга:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Отнесени от...пилетопечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Българският код за вкусно -
Риба и морски даровепечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Малки домакински вълшебствапечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Коледна кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
„Взимаш сирене и го стриваш, докато стане меко. Поставяш го върху медна решетка, прибавяш мед и го посипваш с пшенично брашно. Загряваш го и го охлаждаш”. Този текст, намерен между кулинарните препоръки на гръцкия писател Атенай и датиран от 230 година след новата ера, всъщност е рецептата на любимия ни и толкова модерен днес чийзкейк. Поне така твърдят изследователите…
На малко сладкиши са посветени цели дебели книги и това едва ли се дължи на хилядолетната му възраст, по-скоро – на неповторимия вкус.
Има любители на сладкишите, които в буквалния смисъл са обсебени и този фин сладкиш. Не случайно една от посветените му книги носи впечатляващото заглавие „Лудостта чийзкейк” /автор Джон Сегрето/.
Чийзкейкът има безброй разновидности и позволява игра на фантазията. Но има и строги правила, които трябва да се следват.
Тази книга ще ви научи как да приготвяте божествен чийзкейк и ще ви разкрие най-популярните рецепти, които шестват по света.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.