Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Магията на рибната кухняпечатна: 8.00 лв. -
Винотопечатна: 9.90 лв. -
Нещо леко за вечеряпечатна: 4.00 лв. -
Магията на хранатапечатна: 10.00 лв. -
Най-вкусните ястия от най-известните световни кухнипечатна: 3.00 лв. -
Бавно готвенепечатна: 5.00 лв. -
Ястия с рибапечатна: 7.00 лв. -
Златни рецепти със златни плодовепечатна: 4.00 лв. -
Какво да сготвим на бърза ръкапечатна: 4.50 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.