Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Салатитепечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Най-вкусните ястия от най-известните световни кухнипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Салатипечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Суперхраните срещу ракови заболяванияе-книга:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Кулинарна модапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
С пушка и черпакпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Предястия и закускипечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Здравословно храненепечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
70 икономични рецептипечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.