Чийзкейк
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Суперхраните срещу артрите-книга:
5.00 лв.
2.55 EURпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Вкусни рецепти с каймапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Готварска книга за дълголетниципечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Радостта от храненетопечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Да печем с любовпечатна:
58.80 лв.
30.06 EUR -
Най-вкусните козунаци за Великденпечатна:
3.90 лв.
1.99 EUR -
Яж и тичайе-книга:
9.00 лв.
4.60 EURпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Българска кухняпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Да готвим у дома с Джулия и Жакпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR
„Взимаш сирене и го стриваш, докато стане меко. Поставяш го върху медна решетка, прибавяш мед и го посипваш с пшенично брашно. Загряваш го и го охлаждаш”. Този текст, намерен между кулинарните препоръки на гръцкия писател Атенай и датиран от 230 година след новата ера, всъщност е рецептата на любимия ни и толкова модерен днес чийзкейк. Поне така твърдят изследователите…
На малко сладкиши са посветени цели дебели книги и това едва ли се дължи на хилядолетната му възраст, по-скоро – на неповторимия вкус.
Има любители на сладкишите, които в буквалния смисъл са обсебени и този фин сладкиш. Не случайно една от посветените му книги носи впечатляващото заглавие „Лудостта чийзкейк” /автор Джон Сегрето/.
Чийзкейкът има безброй разновидности и позволява игра на фантазията. Но има и строги правила, които трябва да се следват.
Тази книга ще ви научи как да приготвяте божествен чийзкейк и ще ви разкрие най-популярните рецепти, които шестват по света.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.