Чийзкейк
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Морски деликатесипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
10 сурови десерта със суперхрани -
Вкусове от близо и далече-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Какво да сготвим на бърза ръкапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Златна книга за тестата и за печиватапечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
Дребни сладки и бисквитипечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Бърза диабетична кухняе-книга:
4.00 лв.
2.04 EURпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
119 рецепти за домашно приготвяне на ликьори, настойки и плодови винапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Kоктейлипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR
„Взимаш сирене и го стриваш, докато стане меко. Поставяш го върху медна решетка, прибавяш мед и го посипваш с пшенично брашно. Загряваш го и го охлаждаш”. Този текст, намерен между кулинарните препоръки на гръцкия писател Атенай и датиран от 230 година след новата ера, всъщност е рецептата на любимия ни и толкова модерен днес чийзкейк. Поне така твърдят изследователите…
На малко сладкиши са посветени цели дебели книги и това едва ли се дължи на хилядолетната му възраст, по-скоро – на неповторимия вкус.
Има любители на сладкишите, които в буквалния смисъл са обсебени и този фин сладкиш. Не случайно една от посветените му книги носи впечатляващото заглавие „Лудостта чийзкейк” /автор Джон Сегрето/.
Чийзкейкът има безброй разновидности и позволява игра на фантазията. Но има и строги правила, които трябва да се следват.
Тази книга ще ви научи как да приготвяте божествен чийзкейк и ще ви разкрие най-популярните рецепти, които шестват по света.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.