Разделно хранене в българската кухня - Енциклопедия 700 рецепти

Разделно хранене в българската кухня - Енциклопедия 700 рецепти

(3.91 от 11 гласа)











Настоящата книга обхваща както теоретичните постановки на разделното хранене, така и практическото му приложение в българската кухня.

Предназначението на тази книга е:
да служи като ръководство за практическо прилагане на принципите на разделното хранене, съобразено с българските условия на живот и хранене и да отговори на въпроса: как да приложим разделното хранене в българската кухня
да запознае читателите с теоретичните постановки на разделното хранене: основни принципи, класификация на хранителните продукти, таблица за състава на храните и др



Печатна книга

20.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация

Информация




Информация за книгата:

Страници: 424
ISBN: 9789549356489
Баркод: 9789549356489
Тегло: 0.30 кг.
Размер: 13.50x20.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: