Бирена кухня
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Да готвим у дома с Джулия и Жакпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Да готвим с Лучияпечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Тестени закуски и сладкишипечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Cuisine Bulgareпечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Просо - суперхраната на бъдещетопечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Сръбска кухняпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Макаронени изделияпечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Краят на хранатапечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
Купувате ли бира вкъщи?
А случва ли се да остане недопита бутилка, която ви дразни с присъствието си в хладилника? Извадете я и побързайте да я използвате не по предназначение!
Световна тенденция в кулинарията е бирата постепенно да измества виното. Защото тя е перфектна за сосове и маринати, сочни задушени меса и риба, ароматен ориз, изключително вкусен хляб, пухкави панировки…
Специалистите твърдят: не се притеснявайте да използвате бира дори за закуски, защото при високата температура алкохолът се изпарява и остава само горчиво-карамеленият и неповторим вкус на питието. И ви казвам – сетете се за по-вкусна закуска от бирени палачинки, поръсени обилно с кашкавал.
А сега отворете хладилника! Има ли недопита бира? Има. Значи – баварска салата, супа с джинджифил по чешки, гръцки питки? Или пък един огромен татарски пирог!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.