Виж! Бургас - брой 10/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 10/2013

(2.75 от 4 гласа)В нашият десети брой ще откриете информация за най-интересните събития от културната програма на Община Бургас за месец май, повече за конкурса "Петя Дубарова", как могат братята Кирил и Методий да се превърнат в комикс герои, както и едно интересно предложение за почивка и вдъхновение под шарената сянка на група Хамалози.

Рубриките ни този път са повече от интересни. За всички тинейджъри на 90-те сме приготвили една статия - намигване към онова славно време. Срещнали сме ви и с очарователната Миленита, както и с двама татуисти от Бургас. Между страниците на нашата книжка ви очакват и още куп други интересни сюжети.

Насладете им се! Вдъхновени и усмихнати празници от екипа на "Виж! Бургас"!е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2013
Поредица: Виж! Бургас


 

"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: