Виж! Бургас - брой 27/2014

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 27/2014

(3.25 от 4 гласа)











 Казват, че в наши дни добрата новина не е новина. Ние, от екипа на „Виж!” обаче не вярваме в това. И затова решихме през октомври да ви подарим цял брой, пълен с добри новини.

 Знаете ли, че първият училищен отбор по американския спорт лакрос в България ще бъде създаден в Английската гимназия в Бургас? А че от скоро градът ни се включи в семейството на сугестопедията – създаден от българин и признат от ЮНЕСКО метод за ограмотяване? От страниците на книжката ще разберете и как избирането на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019 година ще донеси ползи за цялата страна, къде ще се настани джазът в зимен Бургас, какъв е най-новият бургаски проект на организаторите на фестивала за късометражно кино в Балчик.

 Добрите новини витаят навсякъде около нас. Само трябва да имаме желание и воля да вярваме в тях. Сигурни сме, че и вие имате Вашата добра новина. Ще се радваме да я споделите с нас на редакционната поща text@vijburgas.com и така заедно да продължим традицията „Виж!” да разказва добрите новини



е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141000127
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: