Story- брой 7/2013

-25%
е-списание - Story- брой 7/2013

Още от поредицата Story

Story- брой 7/2013

(3.00 от 2 гласа)











Алисия: Никой не може да ни раздели с Ники

Фолк певицата Алисия е категорична пред списание Story, че въпреки слуховете и клюките по адрес на връзката й с Ники Михайлов, двамата си имат доверие и нищо не може да ги раздели.

„Все пак и двамата сме популярни личности и клюките, и слуховете по наш адрес са част от ежедневието ни. Единственото, което ни свързва с Николай, е чиста и истинска любов и единственото, което може да ни раздели, е тя да се изчерпа. Няма клюка или слух, които да ни накарат да се разделим, докато се обичаме.”, с абсолютна сигурност казва Алисия и никога дори не си е помисляла да поиска директно обяснение за някой от слуховете.

„И двамата си имаме голямо доверие един на друг и комуникацията помежду ни е перфектна, без тайни и недомлъвки. Това е и една от причините вече две години да сме заедно. Той толкова много пъти и по всякакъв начин ми е показвал любовта и уважението си към мен, че считам за безсмислено да му искам обяснение за всяка глупост, появила се в медийното пространство.”, казва с усмивка, но с пълна категоричност Алисия.

Какво споделя Алисия за отношенията си с Николета и Валери, защо няма да участва в благотворителния "Стани богат" и защо е отказала да бъде част от шоуто "Къртицата", можете да разберете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 13 февруари.
 



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131281917
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: