Строителна техника - брой 4/2016

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 4/2016

(3.84 от 19 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

На 14, 15 и 16 септември ще се проведе второто издание на StroMa Expo 2016  - специализирано изложение на машини и съоръжения за сградно, инфраструктурно и пътно строителство, добив на инертни материали и минна индустрия, организирано от фирмите Мечкуев Дизайн и БТП - Българска Транспортна Преса. Мястото отново е кариера Балша край София. Представени са изложителите, както и машините и оборудването, с което ще участват.
Стротех инженеринг, официален представител на строителните машини Hyundai за България, започна да доставя на своите клиенти челни товарачи от най-новата серия HL, както и верижни багери от най-новото поколение HX. Доставените машини се отличават с вложени нови технологии, функции и възможности, представени от Hyundai HI през пролетта на световното изложение bauma 2016.

Челните пазарни позиции днес са неизменно свързани с технологичното превъзходство на водещите производители на техника. Това се отнася безспорно и за лидери като Wirtgen и Vögele. Предлагаме в близък план някои от най-съвременните технологии, използвани при фрезите за асфалт Wirtgen от компактния клас и асфалтополагачите Vögele от универсалния клас.

В брой 4/2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
StroMa Expo 2016 - предварителен обзор на участниците в изложението на кариера Балша край София на 14, 15 и 16 септември
Най-нови поколения машини Hyundai в България – първи верижен багер и първи челен товарач от новите серии
Komatsu PC3000 за Асарел-Медет
Демонстрация на ЕСБ-София край Велико Търново – участват машини от марките Dressta, Venieri, Dieci и CAMS
Кой с какво на Пловдивския панаир – предварителен обзор на изложителите на строителна техника
Hitachi ZX530LCH-6 - новият лидер в кариерата
Volvo EC750E – максимална производителност и издръжливост
Самосвали Scania

Най-съвременни технологии от Wirtgen и Vögele – най-модерните фрези за асфалт и асфалтополагачи в близък план
Bobcat Е19 в добива на морска сол

Caterpillar: В началото на следващата индустриална революция – част 2 – репортаж от bauma 2016

Doosan: Зашеметяващият скок на корейския лидер – репортаж от bauma 2016

Bell B60E – работата никога не спира – репортаж от bauma 2016

Производителят на филтри Fleetguard с награда от AFS



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 201613124


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: