Книгите - пилотен брой

Книгите - пилотен брой

(3.50 от 8 гласа)











Пред Вас е пилотният брой на новото ни списание „Книгите – пространство за българските книги“.

Това списание има за цел да представи случващото се на българския литературен пазар, да изкара българските книги от прашните ъгли в книжарниците и да Ви ги покаже в пълния им блясък.

Пътят до това списание беше дълъг. Пробвахме множество различни формати, докато установим кой е оптималният за съвременното развитие на медиите и социалните мрежи.

В пилотния брой ще разберете как е започнала една от най-интригуващите поредици в българското книгоиздаване – „Библиотека Галактика“ в интервю с нейния създател Милан Асадуров.

В рубриката „Представяме Ви“ ще Ви срещнем с талантливи български автори, които по една или друга причина са останали извън полезрението на медиите. В този брой ще се запознаете с Ивайло Г. Иванов и един от най-поетичните български разкази – „По пътя незнаен“.

В „Тема на броя“ е отделено голямо внимание на един щекотлив за българските автори проблем – опазването на авторските права. Представени са гледните точки на издател, адвокат, автор и на човек, който отговаря за това в Музикаутор.

В помощ на авторите има и две рубрики – „За писането“ и „За издаването“. В тях ще намерите полезни съвети в тези области.

Разделът „Нови български книги“ има за цел да насочи вниманието Ви към излезлите през последните месеци книги на родни автори. За този брой сме избрали девет - всяка със сериозна рецензия, с представяне на автора и с част от текста.



е-списание

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Година: 2014
ISSN: 2014100013744473
Поредица: Книгите


Книгите е списание, което има за цел да представи случващото се на българския литературен пазар, да изкара българските книги от прашните ъгли в книжарниците и да Ви ги покаже в пълния им блясък.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: