Бела - брой 2/2014

Още от поредицата Бела

Бела - брой 2/2014

(4.05 от 21 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ГРАНДОМАНИЯТА ВЕЧЕ НЕ Е ФЕШЪН! Форматът на списание БЕЛА влезе в крак с новата тенденция за смаляване на размера. И сега изглежда по-интелигентно, по-стилно и по-уютно. Изобщо не ви обещаваме обаче, че БЕЛА няма да порасне отново. Всичко зависи от модните според пазара „настройки“ и от нашите и вашите разбирания за естетика и комфорт.

И понеже сме в месеца на любовта, решихме да ви разкажем една любовна история, която прилича повече на жестока приказка, отколкото на филм с хепи енд. Озаглавихме я точно така – „Ален и Роми – жестока приказка“, но не за да ви натъжим, а за ди покажем, че любовта може да е истинска и силна, дори и когато въобще не прилича на захарно сърце.

Мирен СЛАВОВА пък се зарови в любовните писма на Едит ПИАФ и ги преоткри като ценни книжа. Да, любовта девалвира и изчезването на ръкописните писма наистина може да е доказателство за това.

Всяка книга за тайммениджмънт и лична ефективност ни приканва да си поставяме цели и упорито да се движим към реализацията им, вместо да се носим по течението. Ние пък ви казваме: „Има цел – има проблем“. И доказваме, це дългосрочните цели не само не ни помагат да се усъвършенстваме, но и ни вредят.

За живеенето по български от гледна точка на английския съсед, за киното като лифтинг маска, за екзополитиката като изполед, за цялата вселенска хармония… Ще ви каже едно интервю с Тери РАНДЪЛ, който не зависи от никого, а само от собствените си намерения, и знае защо каруцата не бива да се слага пред коня.

Какви трябва да са съпрузите – най-добри приятели, отделни половинки на едно цяло или самото цяло. Опитахме се да отговорим на този въпрос в статията „Мъж + жена = ?“.

Най-актуалните тоалети за предстоящия слънчевия сезон вече се разходиха няколко пъти по световните модни подиуми. Качихме ги и на „подиума“ на февруарската БЕЛА, за да ви подготвим какво ви очаква. А именно: яркоцветие, футуризъм, минимализъм, 3D материи, авангардна прозрачност и още нещо…


Комплементарни са цветовете, които ни подмладяват и освежават. Да определите своя цветотип и своята комплементарна гама ще ви помогне статията „Комплементарна красота“.

Отивате и казвате какво искате, а те си правят каквото си знаят, защото били професионалисти. „Пишман от beauty експерти“ е статия, която всяка жена, която е търпяла нетактичното, а понякога и агресивно поведение на някои „жреци“ на красотата, трябва да прочете.

Твърди се, макар и да не е научно доказано, че гримът издава тайни от характера на жената. Какво казват за вас сенките за очи, червилото и лакът за нокти, който избирате, ще научите от статията „Невербалните послания на макияжа“.

Февруарската БЕЛА се превърна в нещо като „Детектор на лъжата за здравето и красотата“. Преразгледахме 14 „истини“ по тези теми, в опит да разберем дали те не са остарели дотолкова, че да са се превърнали в „лъжи“.

Проблемът на късите дни, и особено на късите дни без слънце, е, че ни карат да се чувстваме отпаднали, тъжни и гладни. За да избегнете тези състояния и за да не ви „ловят“ никакви болести тази зима, обмислете съветите, които сме споделили с вас в статията „Сити с енергия и щастие“.

Макар за хипохондриците да има стотици вицове, да живееш с тях съвсем не е забавно, а понякога е просто непоносимо. Но се налага. Как да се държите с тях, ще ви помогне статията „Хипохондрик вкъщи“.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Доктор хонорис ЦЕЛУВКА кауза
- Блажено мое тяло
- Торнадо за кожата
- 5 грешки, които всеки е правил с косата си
- Сгряване отвътре
- Как да не пропуснем диабета
- Дисекция на фобиите
- Не мога да простя – от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Следновогодишната депресия
- Мрежата на Бистра
- Историята на един безнадеждно влюбен
- 7 мита за децата, на които всяко поколение родители робува
- Говори с него, или как да станеш приятел с тийнейджър
- Животът на зимните цветя
- Меден месец и медено меню за него
- Мъфини за Свети Валентин
- Бюджетът на една неомъжена жена
- Какво очаква всички зодии през месец ФЕВРУАРИ – астропрогнози на Михайлина КЛЕВА-МИШЕЛ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 2014131170842
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: