Киш, фритата, кростата
КИШ, това е печиво, познато от векове. Наричат го още "почисти хладилник", защото можете да използвате за него стари парченца колбаси, месо, сирене, кашкавал, някой друг поувехнял зеленчук... Французите го хапват и на закуска, и на обяд, и на вечеря. Еднакво вкусен е и топъл, и студен. ФРИТАТА - италиански аламинут, е "роднина" на френския омлет, но за разлика от него, първо се готви на диска, а след това се запича във фурната. Можете да я приготвите с най-различни продукти. Разбира се, яйцата са задължителни, другото условие е да не се използват продукти с високо водно съдържание. Поднася се веднага след приготвянето, нарязана като торта. КРОСТАРА - нещо като пай, нещо като торта, нещо божествено вкусно. Този прочут специалитет, роден в италианското село, се приготвя от пясъчно тесто с различни сладки или солени плънки - плодови, шоколадови, зеленчукови, с ядки, сирена, кремове...Но все пак е по-популярна в сладкия си е открита или закрита - с решетка от ленти тесто.
Kниги от същия жанр
-
Поночки. Бухтички, Еклерипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Да се справим с високото кръвно налягане - рецептипечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Ястия с каймапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
1500 рецепти за всеки денпечатна:
11.99 лв.
6.13 EUR -
Готварска книга за гъбитепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Арабска кухняпечатна:
7.99 лв.
4.08 EUR -
Направи си сам сирене, кашкавал, кисело млякопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Вкусни рецепти по време на кризапечатна:
3.90 лв.
1.99 EUR -
Приготвяне на ястия в микровълнова фурнапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.