Моята кухня 3
202 рецепти за ценители
Раймонд Вагенщайн е съсобственик и управител на издателство "Колибри" от основаването му през 1990 година. Готварството му е хоби. Кулинарните му бестселъри "Моята кухня" (1996) и "Моята кухня 2" (1998) имаха огромен успех, отдавна са изчерпани на пазара и сe превърнаха в библиографска рядкост.
Виж цялата анотация »Информация за избраната книга
Информация за книгата:
За автора
Раймонд Вагенщайн
Биография:
Раймонд Вагенщайн е работил 15 години като кинокритик, журналист и киносценарист. Автор е на няколкостотин статии и рецензии. От 1990 г. е управител на издателство „Колибри“. Директор е на Международния панаир на книгата в София.
Ревю
Раймонд Вагенщайн е съсобственик и управител на издателство „Колибри“ от основаването му през 1990 година. Готварството му е хоби. Кулинарните му бестселъри „Моята кухня“ (1996) и „Моята кухня 2“ (1998) имаха огромен успех, отдавна са изчерпани на пазара и сe превърнаха в библиографска рядкост.
Публикувал е книга за българската национална кухня във Франция. Същата книга е наградена с отличието за „Най-добра книга за регионална кухня“ на авторитетната международна фондация „Гурман“ със седалище в Мадрид. „Моята кухня 3“ съдържа изцяло двете предишни книги, но много рецепти са подобрени, прибавени са и нови.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.