Бирена кухня
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Методът на Глюкозената богиняе-книга:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Вкуснотии в глинени съдовепечатна:
4.20 лв.
2.14 EUR -
Избрани бразилски рецептипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Стари семейни готварски рецептипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Лесни рецепти до... 5 левапечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Как да подобрим кулинарните си уменияпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Министерство на хранатапечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
10 - те храни, полезни за мозъкапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Зимнина: Плодовепечатна:
3.80 лв.
1.94 EUR
Купувате ли бира вкъщи?
А случва ли се да остане недопита бутилка, която ви дразни с присъствието си в хладилника? Извадете я и побързайте да я използвате не по предназначение!
Световна тенденция в кулинарията е бирата постепенно да измества виното. Защото тя е перфектна за сосове и маринати, сочни задушени меса и риба, ароматен ориз, изключително вкусен хляб, пухкави панировки…
Специалистите твърдят: не се притеснявайте да използвате бира дори за закуски, защото при високата температура алкохолът се изпарява и остава само горчиво-карамеленият и неповторим вкус на питието. И ви казвам – сетете се за по-вкусна закуска от бирени палачинки, поръсени обилно с кашкавал.
А сега отворете хладилника! Има ли недопита бира? Има. Значи – баварска салата, супа с джинджифил по чешки, гръцки питки? Или пък един огромен татарски пирог!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.