Бела- брой 9/2013

Още от поредицата Бела

Бела- брой 9/2013

(3.80 от 15 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Дарвин, който дълго време изучавал живота на пчелите, подчертава, че „само ограниченият човек може да разглежда удивителното построение на пчелните пити, без да се изуми“.  Ако сте любознателни и отворени за чудесата на света, прочетете статията „Който не работи, не трябва да яде мед“.

Докато има пчелари като Петко СИМЕОНОВ, ще има и пчели. Нищо че напоследък медиите тръбят, че те умирали поголовно… Още за пчелите и хората може да прочетете в интервюто на Мирослава ИВАНОВА със заместник-председателя на Сдружението за биологично пчеларство в новия брой на БЕЛА.

Какво точно състарява жените? Ако дадете отговор, ще знаете и как да се противопоставите на преждевременното стареене. В статията „Състаряване в оставка“ сме обобщили няколко „лозунга от площада на женската красота“, които се надяваме да ви подмладят отвътре още щом ги прочетете.

„И без това можем да се разведем. Защо да вдигаме сватба? – споделят повечето двойки напоследък. В статията „Сватбата. Или положителното мислене за брака“ ви предлагаме няколко аргумента в полза на този ритуал. Вие решавайте.

На съня ние посвещаваме една трета от живота си. Но той е неподвластен на волята ни – много хора си мечтаят да заспиват бързо и да спят безметежно до сутринта, но не им се удава. Дано намерят спасителен съвет в статиите „Безсъници безкрай“ и „Хапки за сън“.

Болката не идва сама. Придружават я гневът и страхът, понякога и отчаянието. Тя променя отношенията ни с околните и възгледите ни за живота. И често се превръща в ключ към себепознание. Затова се опитахме да влезем „В сърцето на болката“ в този брой.

Телешко със зеленчуци е новото предложение на Сандра АЛЕКСИЕВА (от www.1001recepti.com) в септемврийската БЕЛА.
Трябва ви много ентусиазъм и по-малко зеленчуци да приготвите това ястие. Осмелете се.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Защо бърборенето по женски за изкуство е зареждащо.
- Защо е толкова страстна връзката между жените и обувките.
- Как да подбираме облеклото според фигурата си.
- Какво да направим за кожата си след отпуска.
- Какво е вапоризация? А бустер гел?!
- Кои са особеностите на боядисването в стил „омбре“.
- Каква е разликата между ентероколит, гастроентероколит и ентерит – разговор с д-р Ани ЧАВУШЯН, гастроентеролог в „Сити клиник“ – София.
- Защо методът инвитро все още е изпитание – разговор с д-р Йосиф ДИМИТРОВ, създател на „Инвитро АГ медицински център Димитров“ – София.
- Кои симптоми могат да се сметнат за по-тревожни от други.
- Кога сексуалните шамари са „в норма“ и кога са отклонение.
- Как изкуството може да спаси децата в риск.
- Как да научим децата да обичат природата.
- Защо пастата никога не омръзва.
- Какво очаква всички зодии през СЕПТЕМВРИ – от астролога на списание „Бела“ Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.
 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131311708409
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: