Бела - брой 12/2012

Още от поредицата Бела

Бела - брой 12/2012

(4.67 от 3 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 12/178, 2012 г.

Всичко е наред! Краят на света ни подмина! Моля ви, всеки път, когато на тв екрана се развие един от възможните сценарии за глобална катастрофа (че астероид ще се разбие в Земята например), да изключвате телевизора. Това е първата стъпка към разреждане на напрежението – а именно елиминиране на мнимите страхове, безпочвените тревоги и безсмислените притеснения.

Искате да изглеждате оригинално, стилно и модерно? Не е задължително да сте облечени по последна мода. Пробвайте стила винтидж. Винтидж дрехите обаче имат свой характер, с който трябва да се съобразите. Какъв е той, ще прочетете в статията „Винтидж на практика”.

Щастливото тиктакане на дома на Андрей, Ирена и Ивана ВЛАХОВИ ще „чуете” от статията на Мирослава ИВАНОВА „Часовниците на щастието”. Всички щастливи семейства си приличат (по Толстой). Всяко щастливо семейство обаче отмерва времето посвоему. Някои го правят с… бижута от стари часовникови механизми.

Ако се съмнявате дали пишете правилно, можете да „сверите” грешките си в сайта на Павлина ВЪРБАНОВА kaksepishe.com. А от интервюто с нея в новата „Бела” („За правописа със собствено „Аз”) ще разберете защо изрядността на печатното слово е толкова важна.

Започването на нов, по-здравословен живот от Нова година е „дисциплина”, която всички смятат, че владеят. Дали е така обаче, ще разберете от статията „Нова година – ново здраве!”.

Следим внимателно прогнозата за времето по няколко тв канала, по радиото, а и в няколко сайта в интернет. Защо го правим? Дали е само, за да разберем да взимаме ли днес чадър, или не, разясняваме в статията „Синоптикум”.

Психотерапия в бара, дискотека в метрото, въстания на белите мъже, тайни вечери, „бомби” със семена, улично кино, фризьорски салони с консумация, автомати за балетни пантофки, концерт лично за теб…
Какво още ви очаква в близкото бъдеще, прочетете в статията „Бъдеще незабравимо”.

- Ако успеете да привлечете децата в предварителната подготовка на Коледа и Нова година, ще ги направите много, много щастливи. В статията „Празник ОТ малки ЗА големи” ви подсказваме ценни идеи в тази посока.

И още в новата БЕЛА:

- Какво мислят старите коли – фотодрайв и текст от Мирослава ИВАНОВА.
- Как да върнем миналото в гардероба си.
- Кои са акцентите в празничната визия.
- Как да се подмладим по естествен начин.
- Кои са класическите прически за празника.
- Как се говори безпристрастно за медитацията.
- Как да хванем навреме рака на гърдата.
- Какво ни обещава светът на хороскопите и мечтите – от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Възможно ли е да се избегнат празничните скандали.
- Как да свикнете детето си да не закъснява.
- Какво ново за четене, гледане и слушане през декември.
- Как да събудите „коледното” творческо въображение.
- Коя е оригиналната рецепта за брауни.
- Какво очаква всички зодии през периода от 15 ДЕКЕМВРИ до 15 ЯНУАРИ – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.
 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121311708412
Поредица: Бела

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: