Story- брой 27/2012

-25%
е-списание - Story- брой 27/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 27/2012

(1.00 от 1 глас)Сделка ли е връзката на Галена и Галин?

Според последните слухове между фолк певицата Галена и половинката й Галин тръпката отдавна е преминала, но двамата са сключили сделка да поддържат приемливо поведение в името на детето. Дали обаче това е така?

В новия си брой списание Story разкрива истината за отношенията между пайнерката и бизнесмена и дава яснота от първо лице дали тези твърдения с само злобни клюки, или се доближават до истината.

Галена откровено говори и за прословутата ревност на мъжа си Галин, която не веднъж е предизвиквала сериозни проблеми в звездното семейство. Дали заради нея фолк певицата окончателно се е отказала и от така желаната допреди години сватба. Галена и Галин вече не мислят за подобно нещо. Нещо повече, Галена откровено признава, че никой не е застрахован да се влюби отново и това важи и за нея. Но дори да й се случи, разумът би надделял. „Когато няма дете в една връзка, могат да се взимат радикални решения, но през неговата призма нещата стоят по съвсем различен начин.“ Именно заради малкият Стефан не би си тръгнала от семейството, без значение дали е сложила подписа си на лист хартия, разкрива Галена разкрива в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 4 юли.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 84
ISSN: 131281912712
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: