Story - брой 32/2014

-25%
е-списание - Story - брой 32/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 32/2014

(4.00 от 20 гласа)Галена: С Галин се спасихме един друг

Фолк певицата Галена е твърдо решена да намали нощните си участия по заведенията, както и ангажиментите си като цяло, за да се отдаде на семейството си - на половинката си Галин и на сина им Стефчо.
Освен това двамата с любимия й са решили да си направят и второ дете, което им е мечта от доста време, разкрива самата пайнерка в новия брой на списание Story.
„По принцип не мисля, че раждането на дете може да оправи отношенията в семейството, по-скоро отклонява вниманието от някакви проблеми между мъжа и жената", откровена е Галена.
"Ако второто дете заздравяваше връзката, нямаше да има толкова чести разводи. Напротив. Често мъжът се чувства пренебрегнат от жената след появата на бебето, защото всеотдайността на майката към детето е много по-голяма. Но това е въпрос на отношения и на чувства, разбира се“, допълва пайнерката.
Не винаги отношенията им обаче са били по мед и масло. Как Галена и Галин са успели да се спасят един друг и как са се променили в името на любовта, можете да разберете в новия брой на списание Story, който е на пазара от 6 август.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819132
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: