Story - брой 20/2015

-25%
е-списание - Story - брой 20/2015

Още от поредицата Story

Story - брой 20/2015

(3.62 от 13 гласа)Валери: Нямам проблем да покажа с коя съм

След като новината за предстоящия развод на Николета и Валери беше потвърдена от самия футболист, който категорично заяви, че случващото се в личния му живот не е PR, той беше забъркан с имената на знайни и незнайни родни мадами.
В интервю за новия брой на списание Story играчът категорично отрича да е имал вземане-даване с момичетата, с които го свързват тукашните медии и споделя, че няма да крие жената до себе си.
„Няма едно вярно нещо от написаното, нито една жена, с която ме свързват не е истинска. Нямам никакъв проблем да обява жената до себе си, когато тя се появи. Но искам едно – децата ми да растат здрави и аз да се радвам на постиженията им. И гледам напред в бъдещето, напред, напред... Искам да се помага на хората, а не да се рови в моя живот.“, уморен прави философско обобщение на цялата сага Валери Божинов и казва, че е променен и различен и че знае пътя си.
Какво сподели играчът на "Тернана" за случващото се в семейството му можете да прочетете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 13 май. е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151312819120
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: