Усури - брой 110/2013

Още от поредицата Усури

Усури - брой 110/2013

(5.00 от 1 глас)











ПРЕЗ НОЕМВРИ СРЕЩАМЕ СИЛАТА
За измеренията й, също за постигането й си говорим с Ясен Николов. Година, след като гостува на корицата ни, пак го поканихме за разговор. Научихме много за нашите способности, за това как да изявим силата си. Как да й се посветим, да я изчистим, да я превърнем в благодат. За себе си и другите.

Нова рубрика ЗА ЛИМЕЦА
Олицетворение на силата е и едно малко зрънце. Зрънцето лимец. С Калоян Гичев го нарекохме небесно зрънце – и решихме да му посвещаваме по няколко специални страници във всеки брой. Това сега е началото. Но срещите ни ще стават все по-увлекателни. Лимецът е необикновен, откъдето и да го погледнем. Отхвърля например „помощта” на пестициди и хербициди. Расте сам, чист, СИЛЕН. Свързан със земята. С хората.

БЕЗГЛУТЕНОВ РЕЖИМ през ноември
На обратния полюс на лимеца пък е глутенът. През ноември ви предлагаме специален безглутенов режим, подкрепен с разговори, анализи, доказателства – на обикновени хора и на специалисти, че пшеницата в наше време много затормозява организма ни. Като се изчистим от вредното, пак до силата стигаме. Въпросът е да преценим кое е за нас и кое ни пречи...

Разискваме и БЕЗУСЛОВНИЯ БАЗОВ ДОХОД
Една история за мечтатели ви разказваме още този месец. Но нали като мечтаеш, си по-можещ, по-успяващ. Група хора – граждани, интелектуалци, икономисти, предлагат въвеждането на Безусловен базов доход. Със средствата от него ще е възможно всеки да живее и да се отдаде на любимите си занимания. Практическите мерки това да стане разисквахме с Клаус Самбор, един от тези мечтатели. Мечтаем вече и ние 

И още много разговори, срещи, идеи ви очакват през ноември в нашето „Усури”. За звука, за силата, за това да сме здрави и щастливи. За умението да сме себе си.



  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 201313122665110
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: