Story - декември/2017

Още от поредицата Story

Story - декември/2017

(4.14 от 7 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Едва ли друг скандал, като един сексскандал, може да предизвика повече мълчание и повече смут, но пък в миг да се превърне във врящ котел от сензационни разкрития. Клапата е отворена, а от дяволското гърло излизат разкрития, които обаче поставят повече въпроси, отколкото отговори. Защо на Харви Уайнстийн, и не само на него, е било позволено да бъде насилник и защо чак сега жертвите дръзват да говорят? Защо някой позволява да бъде използван, да бъде жертва, на каква цена? Шшшт, не трябва да се говори, не трябва да се съди, защото в съдебната зала трябва да бъдат всички онези, които са били свидетели, но са премълчали насилие. Не само в Холивуд. По холивудски сценарий този скандал придобива други измерения свързани с още повече власт, с още повече лобита и с още повече милиарди. Да отворим съседната на този скандал врата. Именно на мълчаливите свидетели, които надничат воайорски зад вратата. Ако ние не сме жертва, но знаем за насилие, и не помогнем, съучастници ли сме? Да, категорично. И трябва да реагираме веднага, иначе сме страхливци и подлеци. Да говориш за насилие след 30 години мълчание не е смелост, това е тъжен, много тъжен факт. Показва, че можеш да продадеш всичко от себе си – честта си, достойнството си, и накрая да си кажеш: „Господи, аз бях ползван, сега си спомням!“

Страхът е по-голям инквизитор, дори от насилника. Кой създаде това „чудовище“ Харви? То не се е самосъздало. Харви е продуцент, т.е. той не е амбулантен търговец, той материализира мечти, създава легенди, които ще носят слава и пари и го създава от материал, който му се предлага. Когато човек има повече амбиция, отколкото морал, и от двете страни на будоарния параван, затваря очи и уста, и раздава без остатък, защото знае, че ще получи. Сексът в този случай е като подпис под договор за сътрудничество. Да вдигнем чаши скъпо шампанско за успеха и да ги счупим 30 години по-късно, когато горим на кладата на псевдоморалните си ценности. Продажбата и покупката е според вашето желание. Внимавайте какво си пожелавате. Шоубизнесът, киното дават власт, световна слава и пари, а това е най-силният афродизиак. Неустоим, но контролируем, когато знаеш какво можеш да изгубиш, преди да спечелиш.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 20171312819112
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: