Строителна техника - брой 1/2017

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 1/2017

(4.00 от 19 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Стротех инженеринг достави на Крал Трейс, Враца нова мобилна роторна трошачка Keestrack Destroyer 1113 (R5). Още с пускането си в експлоатация в края на ноември 2016 г. машината прави впечатление с високото качество и отличната кубична зърнометрия на крайния продукт, както и с голямата си производителност.

На територията на бившия металургичен комбинат „Кремиковци“ върви процес на постепенно демонтиране на производствените съоръжения и разрушаване на сградите, както и рециклиране на строителните материали. Една от фирмите, ангажирани с рециклирането, е Перламет СЕ ООД, която от около една година разчита на специално оборудвана мобилна челюстна трошачка Powerscreen Premiertrak R 400, доставена от официалния представител Пауерскрийн-България.

Революционен нов продукт - челен товарач с вертикално вдигане на кофата, бе представен от китайския производител на строителна и минна механизация LiuGong в средата на ноември. Новата технология е изключително важна стъпка не само за развитието на LiuGong, а и като цяло за производството на строителна техника в света.

В брой 1 / 2017 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:

Komatsu Hybrid HB365LC-3 за Мони-07 – първият 36-тонен хибрид на Komatsu в действие в български условия
Keestrack впечатлява с производителност и отлична зърнометрия – Стротех инженеринг, официален представител на Keestrack, достави три машини от белгийския производител през второто полугодие на 2016 г.

Партньорство, от което всички печелят - стратегическото партньорство между CNH Industrial Capital и Сожелиз България направи възможно Тайтън Машинъри България да предлага на своите клиенти лизинг на строителна техника Case при изключително изгодни условия

Професионално рециклиране с Powerscreen Premiertrak R 400 – рециклиране на стоманобетони с мобилна челюстна трошачка в български условия

Строителите в навечерието на 2017 г. - в края на 2016 г. ръководството на Камарата на строителите в България сподели своите впечатления за отминалата година, както и своите очаквания за 2017 г.
LiuGong представя революционен челен товарач – машината е с вертикално издигане на кофата и съчленена рама
Още отличници от новото шесто поколение на Hitachi – част 2 - нови модели верижни багери от средния и тежкия клас
Премиера на хибридния багер Caterpillar 336F LN XE
Wirtgen Group на прага на 2017 г. – групата отчита ръст на продажбите за 2016 г. и инвестира в нови заводи и търговско-сервизни комплекси
Terex Cranes с голяма доставка в Близкия изток
Етап V чука на вратата – новите много по-строги норми за изгорелите газове от дизеловите двигатели влизат в сила поетапно от 2019 г.
Volvo CE изгражда екологично бъдеще – шведският производител стартира нова кампания, която представя целта на компанията „да построи света, в който искаме да живеем“.



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 201713121


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: