Story - брой 42/2014

-25%
е-списание - Story - брой 42/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 42/2014

(3.83 от 12 гласа)Глория: Научих Симона да има самочувствие

Фолк певицата Глория и дъщеря й Симона откровено разказват за отношенията помежду си.
Примата на „Пайнер“ признава, че е горда с момичето си и най-вече от възпитанието, което й е дала.
„Уча я, че човек трябва да има самочувствие и да обича себе си“, обяснява Глория. „Не харесвам хора, които се правят на скромни и свити, а всъщност са прикрити и лицемерни! Бъди това, което си! Прави това, което трябва, а да става каквото ще! Гледай напред пред себе си…, никога в земята, в земята гледат хора, които се срамуват от своите постъпки. Много често съм слушала за себе си, че съм надута и високомерна, но това не ми пречи да следвам моя път – да продължавам напред, да се боря с живота, с нелоялната конкуренция...“
Пред списанието Глория споделя и мнението си от връзката на Симона с гаджето й Симеон. Как певицата се е запознала с любимото момче на щерка си можете да разберете в новия брой на списание Story, който ще е на пазара от 15 октомври.
 е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819142
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: