Виж! Бургас- брой 9/2014

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас- брой 9/2014

(4.11 от 19 гласа)е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Дойде септември, а заедно с него и новият брой на „Виж!Бургас“. В него обаче не броим есенни листа или заминалите си приятели, а поглеждаме към бургаското лято. След навалицата през сезона, развълнуваните туристи и безкрайните работни дни, е време и за нас – бургазлиите, да помислим за почивка. А възможностите за развлечения, които културната програма на региона ни дава, съвсем не са за изпускане.

 Остават няколко дни до края на созополската „Аполония“. Една от най-обсъжданите литературни премиери на Празниците – представянето на сборника с градски разкази. На Живо от София на Александър Шпатов, е тази вечер в Художествената галерия. Сред другите заглавия, които предстоят, са „Бежанци“ на Весела Ляхова и „Пътуване по посока на сянката“ на Яна Букова. Очакват ни и концерти на Sentimental Swingers, JP3 и Държавна опера – Бургас.

 За тези от вас, които искат да отворят съзнанието си към нови форми на социално взаимодействие, е Академията за социална промяна, която стартира тази седмица в нашия град. „Виж!Бургас“ дава и още едно интересно предложения за уикенда - фестивалът на екстремните спортове “X point” събира любители на високия адреналин и тази година в Приморско.

 Подготвили сме ви и подробности около най-новите кино продукции, които предстои да излязат на голям екран през месеца, програмата на „Кино под звездите“ на „Охлюва“, както и няколко интересни културни дестинации.

 „В кадър“ този път е създателката на линията за дамско бельо „Lena-Lena“ Елена Урумова, която ни разхожда из мечтаното си ателие и новата колекция. Кой стои зад създаването на едно от най-притегателните за любителите на джаз музиката места в Созопол – „Арт клуб Мишел“, ще разберете от рубриката „Кой говори“. Как се преобразяват природните забележителности около Бургас през есента ни разказва новият сътрудник  на „Виж!“ – Албена Мишева, в „Посоки“. И  още една новост – рубриката за миналото на града вече е с ново име и нов партньор.

 Подробностите за всички тези теми в септемврийския брой на „Виж!Бургас“, подготвен с много вдъхновение за вашето бургаско лято!

Екипът на „Виж!Бургас“
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Категория: Поредица
Година: 2014
ISSN: 1000147725
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: