Виж! Бургас - брой 7/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 7/2013

(2.00 от 4 гласа)В брой номер 7 сме ви подготвили разнообразие от теми, защото вярваме, че културата е навсякъде около нас, можем да я открием в най-малките детайли, с които е изпъстрено ежедневието ни. Ще ви покажем лицето на Сирия, през обектива на една изключително смела българска журналистка, ще отворим ковчежето със спомени на еврейската общност в Бургас, ще надникнем зад кулистите на танцувален уъркшоп и новите театрални постановки, ще ви срещнем и с едно момиче, което извоюва за България световната титла по футбол на маса. 
 
Културата е без граници, тя ни сближава, кара ни да се разбираме и да сме любопитни един към друг. Тя е и ежедневният живот на хората навсякъде по земното кълбо. Културата е един общ код, из който с удоволствие и страст ще продължаваме да се ровим. Последвайте ни!
 е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2013
ISSN: 100011046
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: