Виж! Бургас - брой 6/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 6/2013

(3.29 от 7 гласа)В началото на Новата година решихме да запретнем ръкави и да тръгнем на лов за нови и нестандартни идеи.
За първи път в Бургас този месец ще се организира масов брейнсторминг. Инициаторите на идеята от Under Construction се надяват събитието да привлече хора с широки възгледи и желание те да бъдат споделени със съмишленици. Такава е целта и на изложбата Mixed up, която ще събере в Казиното графитъри, фотографи и дигитални артисти.

Фондация „Българска хранителна банка“ също е една новаторска за страната идея, която внася у нас широко разпространена по света практика за устойчиво управление на ресурсите.

Рубриката ни „В сепия“ този път също е в различен вид. Потърсихме спомените на бургазлии във фейсбук за едно от най-емблематичните места в Бургас – старите Хали. Най-любопитните постове и снимки,
запечатали историята от първо лице, можете да намерите само между страниците на нашата книжка.

Пред екипа ни за първи път в общественото пространство сподели възгледите си за патриотизма, историята и създаденото от самия него българско бойно изкуство и Токораз Исто – автор на петологията „Ятаган и меч”.

Постарахме се да намерим и подберем най-интересното и най-провокативното, което ще се случи в Бургас през този месец. Защото ни се иска сивото време навън и може би малко мрачното настроение след еуфорията на празниците да не ни попречат да сме любопитни, отворени към другите и жадни за общуване. Защото вярваме, че споделените идеи движат света.е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2013
ISSN: 10001951
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: