Виж! Бургас - брой 23/2014

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 23/2014

(4.00 от 10 гласа)Лятото чука на вратата ни и културният живот в града се раздвижи. Това съвсем не е новина, но пък е хубаво, че имаме повод да си го кажем. А ако все пак ви трябват доказателство, то прочетете докрай книжката, която държите в ръцете си.

Два големи фестивала предстоят през юни в Бургас. „Четящият човек“ отново ще насочи фокуса към литературата, а подарък за всички четящи хора в града ще бъде и концертът на Миленита, с който ще се открие фестивалът. „Включи града“ за първа година ще се проведе през юни, а за първи път той ще разчита изцяло на общинско финансиране. Резултатът от тези промени предстои да разберем.

За тези от вас, които са не просто публика, но и създатели на културни проекти, също има две интересни събития. Първото от тях – „Кислород“, ще продължи през целия месец като целта е независимият културен сектор в града най-накрая да се консолидира и да подобри организационния си капацитет. Вече тече и записването за лятната „Академия на изкуствата“, която за девети път ще събере известни и не чак толкова известни творци от България и чужбина в Созопол.

В рубриките ни пък сме ви подготивили велопътешествия, интервюта с интерсните и вдъхновени личности и един разказ на млад български автор, който наистина заслужава внимание.

Прекрасен юни от екипа на "Виж! Бургас"!е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2014
ISSN: 1000146519
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: