Виж! Бургас - брой 17/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 17/2013

(4.47 от 17 гласа)е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

В празничния декември културният гайд на града „Виж!Бургас” отново е приготвил много идеи и събития, с които да направите месеца си по-вълнуващ и смислен. Акцент в културната програма, разбира се, е Никулден, когато целият град ще се изпълни с весело настроение, а тогава ще грейнат и коледните светлини. Защо ретрото пак е модерно, кои са другите им проекти и с какво ги е привлякла епохата на суинга дамите от Sentimental Swingers Деси, Вера и Рони попитахме малко преди да дойдат в Бургас за празничния Никулденски концерт.Отговорите им ще откриете в новия брой. В него има интервю и с най-добрия български графити артист Насимо, който ще представи изложба в бар „Insight” точно преди коледните празнцици. Не сме забравили и традиционните събития от декемврийския културен календар като наградата „Бург на годината”, годишната изложба на Бургаската фотографска общност, експозицията „Бургас около мен”, както и едно ново за града предизвикатество – конкурсът на фондация „Блумбърг” за стимулиране на иновативни идеи за градската среда и начин на живот.

От този месец в рубриката „Между редовете” ще ви представяме и текстове на млади български автори. Те ще бъдат подбирани от писателя и драматург Иван Димитров, с когото ви срещаме в този брой. Още една среща – този път с новото онлайн издание за изкуство „Mokuso” ще откриете в „Кой говори”, а идеята за пътуване ще ви отведе в румънската столица Букурещ. Разходката назад в миналото е насочена към фолклорното осмисляне на коледните обичаи по нашите земи, а в рубриката „В детайл” ви очаква история за една от първите улици в града.

Екипът на „Виж!Бургас” ви пожелава весели празници, заредени с любов и вдъхновение! И не забравяйте, че мечтите се сбъдват не само в Коледната нощ, а всеки път, когато повярваме в тях от сърце и открием в себе си куража да ги последваме.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2013
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: