Виж! Бургас - брой 16/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 16/2013

(4.50 от 2 гласа)Посветихме ноемврийския ни брой на пътешествията и с него искаме да ви пожелаем да бъдете любознателни във всяко ваше пътуване. А темата ще откриете във всички рубрики на изданието. Интервютата ще Ви срещнат с интересни личности, посветили по един или друг начин живота си на това да изследват нови земи. Историите на британския писател, лектор, маринист и пътешественик Тим Северин ще откриете в рубриката „Между редовете”. Неповторимо пътуване, белязало цял един живот, ще повдигне завесата пред начините, по които са се забавлявали бургазлиите от знатни родове през 70-те. С набиращата все повече популярност в България инициатива „Споделено пътуване” ще ви запознаем в рубриката „Посоки”.

Акцентите в ноемврийския „Виж!Бургас” разказват за съвременно изкуство, нов музей в града, концерт, нов български филм, театрална постановка и две изложби. Програмата на Есенните културни салони ще представи на бургаската публика театрална ситуация на младия и обещаващ български режисьор Ида Даниел, някои наблюдения на журналиста-изследовател Катя Атанасова върху съвременното изкуство и изложбата „Точка на произход”. Къщата-музей на художника Георги Баев ще отвори врати през месеца, а какво ще бъде включено в постоянната експозиция и как ще функционира културното пространство ще разберете от „Виж!Бургас”.

Изпълнен с много пътешествия, новият 16 брой е една покана, която не бива да пропускате.е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2013
ISSN: 100011785
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: