Виж! Бургас - брой 15/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 15/2013

(2.50 от 2 гласа)В месеца, който започва с Международния ден на музиката, не ни остава нищо друго освен да посветим броя именно на това изкуство. Едно от най-интересните събития за октомври в Бургас е фестивалът „Ерата на водолея”. В рамките на 3 дни ще се потопим в света на модерния танц и различните провокации, които могат да бъдат направени чрез него. Един от хората, които ще ни дадат повод за размишление, е Иван Шопов – експериментатор и ди джей със световна популярност.

Разходихме се и назад във времето, за да надникнем в спомените на Сабетай Варсанов, свирил в първата ученическа фанфарна музика на Бургас. Между страниците на книга, посветена на легендарните “Pink Floyd” се поровихме в рубриката „Между редовете”. Съвсем естествено за това време от годината, погледнахме и към столицата, за да разберем какво се случва в музикалния живот там.е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
ISSN: 100011690
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: