Виж! Бургас - брой 13/2013

Още от поредицата Виж! Бургас

Виж! Бургас - брой 13/2013

(4.00 от 3 гласа)"Виж! Бургас” на една година!

Когато започвахме да правим тази книжка, да напишем това за нас беше просто мечта. Сега вече е реалност. За да стигнем дотук, положихме много труд, вложихме вдъхновение и за щастие открихме много приятели. Вярваме, че „Виж! Бургас” не е само наш проект. Това е проект на всички хора, които живеят и работят тук. Защото у вас намираме темите, за които да разкажем, вашата енергия ни зарежда и ни дава основание да продължим напред. Да бъде интересен културният живот на Бургас зависи от всички нас.

В юбилейния ни брой решихме да ви представим кои сме ние. Нещо като запознанство, което да „облече” идеята „Виж!” в плът и кръв. Защото за нас работата ни по тази книжка е нещо много лично. Нещо, което ни дава възможност да изразим себе си и това, което ни интересува.

Решихме да ви провокираме да ни изпращате свои работи с конкурса „Виж Бургас”, за да опознаем и вас – нашите читатели. В рубриката “Artist Corner” ще откриете една от тях.

Вярваме, че историята на града се пише от неговите хора. Затова, ако искате да четете интересен „Виж!Бургас” и през следващата година, бъдете активни.

Екипът на "Виж! Бургас"е-списание

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Creative Cat Design
Година: 2013
ISSN: 100011541
Поредица: Виж! Бургас


"Виж! Бургас" е пространство, в което се срещате с интересни идеи и хора, нестандартни подходи, модерни тенденции и с културата на града в нейния най-широк смисъл.

Безплатен месечен гайд за култура и градски начин на живот!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: