Камиони - брой 3/2017

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 3/2017

(3.83 от 12 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

MAN TG EfficientLine 3 вече официално е в България. Новото поколение камиони на немския производител, предназначени за превози на далечни разстояния, бе представено със стилна церемония в София, организирана от MVB Truck and Bus, официален вносител на продуктите на MAN Truck and Bus в страната.

С новата Scania S500 по завоите на Подбалканския път. Списание КАМИОНИ направи първи пътен тест в България на Камион на годината 2017 – новата Scania S500. Влекачът, предоставен за тест драйв от Скания България, бе комбиниран с бордово полуремарке Schmitz Cargobull, натоварено с 20 тона сол.

Производителите срещу AdBlue-килърите - Европейските производители на камиони остро разкритикуваха рекламирането, продажбата и монтажа на електронни устройства за манипулиране на бордовия компютър, условно наречени AdBlue-килъри. По този повод те излязоха със съвместна декларация на сайта на ACEA

В брой 3 / 2017 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:

Хидробетон получи 10 нови Mercedes-Benz Arocs

Нов влекач Volvo FH500 6x4 за Холлеман България

Новият EfficientLine 3 е много надежден и ефективен камион

The Next Generation Scania Road Show 2017 потегли от София - за един месец четири влекача от Next Generation Scania ще обиколят 15 от големите български градове.

Електрическото бъдеще на доставките

Информация и забавление от Volvo Trucks

Peugeot Partner Tepee Electric - електрификация от ново измерение

Надстройки за ванове от Schmitz Cargobull – компанията започна производство, доставка и монтаж на надстройки за ванове и малки камиони, работещи предимно в областта на градските доставки.

Балкан Стар предаде 30 нови Mercedes-Benz Sprinter на DHL

Юбилеен модел  70 години Volkswagen Bulli - по време на тазгодишното автомобилно изложение в Женева легендарният модел бе почетен с юбилейна версия.

Transpotec Logitech 2017 - проявата събра 84 000 посетители от 86 страни.

Томаш Балцержак, Wielton: Опитваме да запазим точния баланс

Ръководителите на Съюза на международните превозвачи Йордан Арабаджиев и Ангел Траков: Транспортният бранш трябва да се обедини

Новият режим при командировките

Еврокомисарят по транспорта Виолета Булц: Работим активно за отстраняването на различията

Militzer & Münch разчита на TimoCom

Датчици за разход на гориво Omnicomm спират кражбите

Дни на Champion

Филтри за частици и на бензиновите автомобили

Десет нови MAN Lion’s City за Пловдив

Преди FIAA 2017 в Мадрид

Международното жури Автобус на годината учреди награда Minibus of the Year

Електробуси с технология от Bombardier изминаха 500 000 км

Iveco ще отвори първия си център OK Trucks в България през септември 2017 г.

Интригуващ световен шампионат - трима различни победители - екипажи с Ford, Toyota и Citroën в три състезания от WRC – това е конкуренция и тя връща интереса към световния рали шампионат.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
ISSN: 2017131183153
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: