Логистика - брой 9/2018

Още от поредицата Логистика

Логистика - брой 9/2018

(4.23 от 13 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. ЛОГИСТИКА – бр. 9 / ноември 2018 г.

Шестата Логистична бизнес конференция 2018 се превърна в логистичното събитие на годината у нас. В лекциите и дискусиите думите, които най-често се чуваха, бяха: свързаност в Европа, иновации и трансформация, устойчиво развитие, интегрирана логистика, supply chain стратегии, ключове за успех, конкурентност, ефективни продажби, доставки, последна миля… Казано накратко, участниците в конференцията чуха истински истории от практиката на успели мениджъри.
Да произвеждаш сладолед от най-високия премиум клас, само с естествени натурални съставки и да го изнасяш в голяма част от европейските страни, че и дори в Хонконг - това е сериозен успех на българската индустрия. Постигнала го Corte Diletto - малка фирма, но вече известна и на други континенти. За развитието и логистиката на този интересен бизнес разказва Калина Халачева, собственик и управител на компанията.
Кога се къса връзката образование - бизнес, абсурдна ли е заплата от 600 лв. за току-що дипломирал се инженер в България, какъв е добрият пример от Запад и защо моделът „парите следват студента“ не е ефективен. По тези и други теми разговаряме с проф. д-р инж. Константин Димитров, ръководител на катедра „Инженерна Логистика“ в Техническия университет - София.

В брой 9 / 2018 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:
 
Квеенбергер Лоджистикс вече оперира втори склад
DHL Експрес България откри нов логистичен център в София
В новия терминал вградихме цялото ноу-хау на DHL - Антон Димитров, директор оперативна мрежа за България на DHL Експрес
Подкрепяме исканията на българския бизнес по пакета Мобилност - Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията
Всеки инфраструктурен обект задава своя логистика - HTI България се бори с фактора време, за да осигури ритмични доставки
Триумф на традициите и иновациите - 130 години от основаването на Fuchs
карго-партнер удвоява капацитета на iLogistics Center
Индустрия 4.0 се нуждае от Логистика 4.0 - Щефан Краутер, CEO и основател на cargo-partner
Аutomotive Forum & Expo
Компаниите търсят комфорт за своите служители - В София се проведе Първата международна конференция за индустриални имоти
Всеки ден се раждат умни устройства - Лидерите по веригата на доставки имат 11 опции, върху които да се фокусират
Африканската мечта за доставки с дронове - Руанда и Танзания чертаят бъдещето на индустрията
Електрическите камиони се готвят за настъплениеОще електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 20181312626109
Поредица: Логистика


Списание ЛОГИСТИКА (издава се от 2005 г.) цели да свърже тези, които предлагат логистични услуги, с онези, на които те са необходими.

Списание ЛОГИСТИКА разглежда спедиция, складиране, опаковане, дистрибуция, транспорт, оптимизация, информатика, теория и практика и съдържа: принципи и методи на изграждане на логистични вериги; управление на вътрешнофирмените и външни материални потоци; складово стопанство, снабдяване, технология на обработка на товари; опаковане, дистрибуция, рециклиране; транспортно-спедиторско обслужване и критерии за неговата оценка; управление на качеството; информационни технологии в логистиката; представяния на фирми, предлагащи спедиторски и логистични услуги, примери за организирана логистика в български фирми (търговски вериги, производствени звена); чуждестранен опит и новости в бранша; обзори по теми като например подемна техника за складове, телематика и др.; новини – нови услуги, новооткрити у нас складове и логистични комплекси, новости в българското и международно законодателство, засягащи аспекти на логистиката.

Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.logistika.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: