Чийзкейк
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Предястия for Dummies!печатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Хапки и сандвичи от световната кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Овче, козе и биволско мляко и продукти от тяхпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Най-вкусните ястия от най-известните световни кухнипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Ястия в глинен гювечпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Консервиране без захар и солпечатна:
8.50 лв.
4.34 EUR -
Домашен Пирпечатна:
34.90 лв.
17.84 EUR -
Ястия с най-простите продуктипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Готвим за 30 минутипечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR
„Взимаш сирене и го стриваш, докато стане меко. Поставяш го върху медна решетка, прибавяш мед и го посипваш с пшенично брашно. Загряваш го и го охлаждаш”. Този текст, намерен между кулинарните препоръки на гръцкия писател Атенай и датиран от 230 година след новата ера, всъщност е рецептата на любимия ни и толкова модерен днес чийзкейк. Поне така твърдят изследователите…
На малко сладкиши са посветени цели дебели книги и това едва ли се дължи на хилядолетната му възраст, по-скоро – на неповторимия вкус.
Има любители на сладкишите, които в буквалния смисъл са обсебени и този фин сладкиш. Не случайно една от посветените му книги носи впечатляващото заглавие „Лудостта чийзкейк” /автор Джон Сегрето/.
Чийзкейкът има безброй разновидности и позволява игра на фантазията. Но има и строги правила, които трябва да се следват.
Тази книга ще ви научи как да приготвяте божествен чийзкейк и ще ви разкрие най-популярните рецепти, които шестват по света.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.