Бирена кухня
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
Тенджера под наляганее-книга: 3.00 лв.печатна: 5.00 лв. -
DiVino Guide - Българските вина 2013 -
Вкусове от близо и далече-книга: 4.50 лв.печатна: 9.00 лв. -
Cuisine Bulgareе-книга: 7.00 лв. -
Баба, майка и аз в кухнята: Салати и разядкие-книга: 4.00 лв. -
Бърза диабетична кухняе-книга: 4.00 лв.печатна: 6.00 лв. -
Шоколадова кухняе-книга: 2.50 лв. -
Bulgarian Cuisineе-книга: 7.00 лв.печатна: 8.00 лв. -
Моята кухня 3е-книга: 4.00 лв.печатна: 5.00 лв.
Купувате ли бира вкъщи?
А случва ли се да остане недопита бутилка, която ви дразни с присъствието си в хладилника? Извадете я и побързайте да я използвате не по предназначение!
Световна тенденция в кулинарията е бирата постепенно да измества виното. Защото тя е перфектна за сосове и маринати, сочни задушени меса и риба, ароматен ориз, изключително вкусен хляб, пухкави панировки…
Специалистите твърдят: не се притеснявайте да използвате бира дори за закуски, защото при високата температура алкохолът се изпарява и остава само горчиво-карамеленият и неповторим вкус на питието. И ви казвам – сетете се за по-вкусна закуска от бирени палачинки, поръсени обилно с кашкавал.
А сега отворете хладилника! Има ли недопита бира? Има. Значи – баварска салата, супа с джинджифил по чешки, гръцки питки? Или пък един огромен татарски пирог!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.