Строителна техника - брой 6/2019

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 6/2019

(4.13 от 8 гласа)











Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 6 / декември 2019

Линия 3 на софийското метро ще бъде напълно готова през 2025 година. Проектът е разделен на 4 етапа. В началото на декември ще започне тестването на системите. През януари - февруари готовите метростанции трябва да бъдат отворени за пътници.
Започна строителството на тунел Железница от автомагистрала Струма, както и на пътните участъци непосредствено преди и след него. Съоръжението ще е с дължина около 2 км и ще бъде най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас.
Фирма Дефиго ООД достави първата в България шнекова машина за хоризонтално сондиране American Augers 60-1200. Тя е много подходяща за изграждане на газопроводи и други проекти, които са свързани с полагане на тръби.
Тест драйв на Писта де ла Сарт, виртуални симулатори и специална програма в партньорство с Porsche. Това бяха само част от изненадите по време на премиерата на новия челен товарач Komatsu в 24-тонния клас – WA475-10.
 
В брой 6 / 2019 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
D3 серията на Caterpillar
60 години багер-товарачи Mecalac
Колесният товарач Hitachi ZW250-6 – качество без компромиси
Първи доставки на уникални машини Volvo
Челният товарач Case – eдна машина, редица възможности
Bobcat разгръща дейността си
Новият багер DX350LC-7 на Doosan
Hyundai CE – надежден партньор в тежката индустрия
2019 година през погледа на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 201963150


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: