Киш, фритата, кростата
КИШ, това е печиво, познато от векове. Наричат го още "почисти хладилник", защото можете да използвате за него стари парченца колбаси, месо, сирене, кашкавал, някой друг поувехнял зеленчук... Французите го хапват и на закуска, и на обяд, и на вечеря. Еднакво вкусен е и топъл, и студен. ФРИТАТА - италиански аламинут, е "роднина" на френския омлет, но за разлика от него, първо се готви на диска, а след това се запича във фурната. Можете да я приготвите с най-различни продукти. Разбира се, яйцата са задължителни, другото условие е да не се използват продукти с високо водно съдържание. Поднася се веднага след приготвянето, нарязана като торта. КРОСТАРА - нещо като пай, нещо като торта, нещо божествено вкусно. Този прочут специалитет, роден в италианското село, се приготвя от пясъчно тесто с различни сладки или солени плънки - плодови, шоколадови, зеленчукови, с ядки, сирена, кремове...Но все пак е по-популярна в сладкия си е открита или закрита - с решетка от ленти тесто.
Kниги от същия жанр
-
500 салати, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Приключения по пътя на винотое-книга:
17.00 лв.
8.69 EURпечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Постна кухняпечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Най-вкусните рецепти от близкоизточната кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Да готвим с Лучияпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Консервиране на месо и месни деликатеси в домашни условияпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Постни ястияпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Коледапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Рецептурник - 3 частпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.