Камиони - брой 10/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 10/2019

(3.86 от 14 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 10 / декември 2019

Новият Actros е Международен камион на 2020 г. Новият Mercedes-Benz Actros беше избран за Международен камион на 2020 година. Изборът беше направен от Международното жури ITOY (International Truck of the Year), което се състои от 24 журналисти и водещи редактори от 24 издания, сред които и списание КАМИОНИ.
Решението с водородни камиони HYUNDAI печели наградата TRUCK INNOVATION AWARD 2020. В проекта с Hyundai журито оцени високо новия бизнес модел, който ще позволи в близко бъдеще използване на камиони, задвижвани от водород.  
Ford Transit Custom Hybrids с наградата Ван на годината 2020. Ford of Europe спечели първо и второ място в конкурса International Van of the Year 2020 (IVOTY 2020).
Iveco S-WAY - много нови възможности. След премиерата в началото на юли на новия модел на IVECO S-WAY италианският производител даде възможност и за тест драйв в околностите на Торино на различни конфигурации S-WAY.
DAF CF Electric набира скорост. По време на изложението Solutrans имахме възможност за кратък драйв тест на влекач DAF CF Electric. Междувременно дойде информация, че DAF Trucks е разработил CF Electric и във вариант 6X2 шаси кабина.
 
В брой 10 / 2019 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
BG Тест: Новият Mitsubishi L200 - комфортен и неудържим. Шестото поколение на еднотонния пикап Mitsubishi L200 вече е на българския пазар.
Ford Ranger спечели International Pick-up Award 2020. Последното поколение на новия Ford Ranger е победител в надпреварата за Международната награда за пикап 2020 (IPUA).
Новият Mercedes-Benz Actros - Защо ли има шофьор в камиона? Впечатления след първия тестдрайв в България на новокоронования Камион на годината 2020, който проведе КАМИОНИ.
Батериите на Nikola гарантират 1200 км пробег. Nikola Motor Company си е поставила една наглед недостижима цел - да остави в историята класическите дизелови камиони.
Тол системата ще оскъпи превозите. "Какво очаквате от въвеждането на тол системата и как ще се отразят таксите на бизнеса ви?" КАМИОНИ зададе този въпрос на трима превозвачи.
Николай Рашков, мениджър Бизнес Развитие в Юроспийд ООД: Искам след 25 години да бъдем един от лидерите в Европа.
Peugeot e-Expert с две нива на автономност
Самосвалните полуремаркета на JANMIL – новост за България
Транспортните политики на ЕС до 2025 година
С катинари в Европа на две скорости
СТЕ Трейлърс България осъществи първа доставка на контейнеровозни полуремаркета D-TEC
На тестовата писта с туристическата гама на Van Hool
Първи събор на ретро автобусите в България
Адв. Стела Иванова: Внимавайте с формуляри, изпратени от немски регистри
Защитете товара си с OptiLock
Рали Дакар пое по пътя на петрола
2019 година през погледа на КАМИОНИ
 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831510
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: