Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Ястия с боб и лещапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Предястия и закускипечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Готварска тетрадка за 200 рецепти на...печатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Рибена кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Зимнина: Плодовепечатна:
3.80 лв.
1.94 EUR -
Кисело зелепечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
500 десерта, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Моята кухня 3е-книга:
4.00 лв.
2.04 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
10-те храни, които засилват имунитетапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.