Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Огнена кухняпечатна: 3.00 лв. -
Аз, готвачът на Живков - книга 2: Вълшебните рецепти на Бай Данчопечатна: 8.00 лв. -
Зърнени храни и варивапечатна: 29.85 лв. -
Кулинарна модапечатна: 5.00 лв. -
Златната книга на шоколадапечатна: 48.00 лв. -
100 рецепти - десертипечатна: 2.99 лв. -
В кухнята на Варварапечатна: 6.00 лв. -
Любими ястия със свинско месопечатна: 3.00 лв. -
Ястия с риба: 300 рецептипечатна: 4.50 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.