Бавно готвене
Електрическата тенджера за бавно готвене е създадена в средата на 70-те години. Предназначена е била главно за готвене на боб и леки ястия за хора, работещи по цял ден. През следващото десетилетие станала много популярна.
В края на миналия век и в началото на сегашния се наблюдава тенденция към промяна на навиците и начините на хранене. Много хора предпочитат естествените хранителни продукти, с по-малко изкуствени и химически добавки и подобрители и с по-голяма хранителна стойност. И така бавното готвене става отново популярно, а с това и тенджерата.
Kниги от същия жанр
-
Консервиране без захар и солпечатна: 8.50 лв. -
Фритюрникпечатна: 2.50 лв. -
Готвим в глинено гърнепечатна: 3.99 лв. -
Кухнята по време на постипечатна: 5.00 лв. -
Направи си сам сирене, кашкавал, кисело млякопечатна: 4.00 лв. -
Каймапечатна: 1.99 лв. -
София Лорен - рецепти и споменипечатна: 24.95 лв. -
Ястия с агнешко месопечатна: 6.00 лв. -
Мед, маслини, октоподпечатна: 14.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2014
Страници: 104
ISBN: 9786197047301
Баркод: 9786197047301
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.