Бавно готвене
Електрическата тенджера за бавно готвене е създадена в средата на 70-те години. Предназначена е била главно за готвене на боб и леки ястия за хора, работещи по цял ден. През следващото десетилетие станала много популярна.
В края на миналия век и в началото на сегашния се наблюдава тенденция към промяна на навиците и начините на хранене. Много хора предпочитат естествените хранителни продукти, с по-малко изкуствени и химически добавки и подобрители и с по-голяма хранителна стойност. И така бавното готвене става отново популярно, а с това и тенджерата.
Kниги от същия жанр
-
Салатитепечатна: 8.00 лв. -
Българска национална кухня - Български езикпечатна: 10.00 лв. -
Пилепечатна: 1.99 лв. -
Готварската книгапечатна: 16.00 лв. -
Виното - всичко, което трябва да знаем за негопечатна: 24.90 лв. -
Съвременна празнична кухняпечатна: 15.00 лв. -
Пурпурен цитрус & сладки уханияпечатна: 15.00 лв. -
Елда - суперхраната на бъдещетопечатна: 4.90 лв. -
Ловните рецепти на Бай Данчопечатна: 7.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2014
Страници: 104
ISBN: 9786197047301
Баркод: 9786197047301
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.