Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицината
100 най-вкусни рецепти с билки и подправки
Билките на само подправят вкуса на храната, но са и със значителни здравословни свойства, които допринасят за предпазване от диабет и сърдечни заболявания, подобряват храносмилането и подсилват имунната система.
Виж цялата анотация »
Информация за избраната книга
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2010
ISBN: 9789548086288
Страници: 126
Тегло: 0.16 кг.
Размер: 14.00x20.00 см.
Ревю
100 най-вкусни рецепти с билки и подправки
Билките на само подправят вкуса на храната, но са и със значителни здравословни свойства, които допринасят за предпазване от диабет и сърдечни заболявания, подобряват храносмилането и подсилват имунната система.
Подправките са използвани в медицината от незапомнени времена. Прибавянето им към храната намалява употребата на сол. Всяка подправка със съдържанието си на фитохимични вещества предпазва здравето по различен начин.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.