Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицината

Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицината

Автор: Надя Пери
(3.67 от 3 гласа)











100 най-вкусни рецепти с билки и подправки
 
Билките на само подправят вкуса на храната, но са и със значителни здравословни свойства, които допринасят за предпазване от диабет и сърдечни заболявания, подобряват храносмилането и подсилват имунната система. 

 

Виж цялата анотация »



Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Автор: Надя Пери
Издател: Хомо Футурус
Година: 2010
ISBN: 9789548086288
Страници: 126
Тегло: 0.16 кг.
Размер: 14.00x20.00 см.


100 най-вкусни рецепти с билки и подправки
 
Билките на само подправят вкуса на храната, но са и със значителни здравословни свойства, които допринасят за предпазване от диабет и сърдечни заболявания, подобряват храносмилането и подсилват имунната система. 
 

Подправките са използвани в медицината от незапомнени времена. Прибавянето им към храната намалява употребата на сол. Всяка подправка със съдържанието си на фитохимични вещества предпазва здравето по различен начин. 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: