Мъже в кухнята
Картофи с бекон, сметана и топено сирене
Продукти: 5-6 картофа, 3 супени лъжици олио, 1 опаковка топено сирене, 250 гр. бекон, 200 мл течна сметана, 200 гр. кашкавал, смлян черен пипер, копът, сол.
Приготвяне: Сварете картофите и ги обелете. Нарежете ги на кубчета. Загрейте олиото и запържете нарязания на ивички бекон. Добавете нарязаното топено сирене и сметана и бъркайте на тих огън докато се получи гладка смес. Овкусете я със сол и черен пипер, разбъркайте и свалете от диска. Поръчсете картофите сол и черен пипер, сложете ги в тавичка, залейте ги със соса и ги сложете в предварително загрята умерена фирна за 10-15 минути. Извадете тавичката, поръсете ястието с настъргания кашкавал и върнете във фурната докато се разтопи. Сервирайте ястието на парчета, гарнирани със ситно нарязан копър.
Kниги от същия жанр
-
Bulgarian Cuisineе-книга:
7.00 лв.
3.57 EURпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Готварските техники и умения - книга 2печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Любими рецепти от тъщи и свекървипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Ястия с агнешко месопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Празнична коледна и новогодишна кухняпечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Каталог на българското вино 2013 - Catalogue of bulgarian wine 2013печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Разядки и мезетапечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Българска празнична кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Вкусове от близо и далече-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.