Story - брой 48/2013

-25%
е-списание - Story - брой 48/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 48/2013

(3.83 от 12 гласа)Какви са тайните на марионетката Пламен?

Личността на марионетката във VIP Brother – Пламен Медаров, така и остана забулена в много неясноти и много въпроси останаха да висят във въздуха.

В новия брой на списание Story бизнесменът за първи път проговаря с какво точно се занимава и как от най-обикновено момче от "Надежда" днес може да се похвали със солиден доход.

Още като тийнейджър, Пламен усещал, че средата, в която живее – кварталът, местната гимназия, безцелното мотаене по кафетата, няма да го доведат доникъде. И малко по-късно, когато завършвал училище и трябвало да избира дали да остане да учи в НБУ или да замине за Щатите, избрал второто.

Какво се е случило в Америка и как от там той заминава за Нова Зеландия, какво е семейството му и каква е причината за раздялата с все още законната му съпруга Фани, Пламен Медаров разказва в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 27 ноември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819148
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: