Story - брой 45/2013

-25%
е-списание - Story - брой 45/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 45/2013

(3.67 от 15 гласа)Йоана: Не изоставих децата си

Йоана опровергава в новия брой на списание Story твърдението, че след развода си с музиканта Ясен Козев, родителските права на синовете им са дадени на таткото.
„Как така съдът да е дал децата на баща им и той да ги гледа? Кой каза, че не съм с децата си?! Има бракоразводно решение, мога да го покажа - родителските права са присъдени на мен и аз си ги гледам. Ние живеем в Лозенец. Отиват при Ясен в петък, събота и неделя“ - припряно разказва Йоана.
Йоана или бившият й съпруг е взел решението да сложат край на брака им, каква е истината за скандалните писания, че е злоупотребявала с дрога и наркотици, както и какво й е мнението за новата половинка на Ясен, можете да разберете само в новия брой на списание Story.  е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819145
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: