Story- брой 44/2012

-25%
е-списание - Story- брой 44/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 44/2012

(3.86 от 14 гласа)Къци Вапцаров се пропил заради Слави?

Най-коментираната клюка, която се носи около падането на предаването на Къци Вапцаров "Риск печели, риск губи", е, че то е свалено от екран заради Слави Трифонов. Причината - Дългия иска негово шоу да се излъчва в същия часови пояс.

В крайна сметка Къци пада от програмната схема на телевизията, което се оказва и окончателната му раздяла с телевизията. Поне засега. В новия си брой списание Story разкрива, че най-сериозните слухове около този период носят, че Вапцаров много тежко изживява този професионален крах и изпаднал в депресия. Вследствие на това увеличил и пиенето до опасни количества.

Какво разкрива за Къци близкият му приятел бате Енчо, какво споделя ТВ водещият за съпругата си Меги и как се е развил животът на Вапцаров до момента, можете да разберете само в новия брой на списание Story, което ще е на пазара от 31 октомври.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819144
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: