Story- брой 37/2012

-25%
е-списание - Story- брой 37/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 37/2012

(3.50 от 4 гласа)Ивана има връзка с чужд мъж

От началото на това лято Ивана е подвластна на емоциите около новата си връзка. Пред списание Story изпълнителката разкрива, че отдавна не се е чувствала така щастлива, но в отношенията с любимия мъж има една голяма пречка - друга жена!
„Сама не съм наясно с това, което се случва в момента. Не съм наясно с чувствата си.", неочаквано откровено отговаря на Ивана на въпроса дали наистина в живота й има „нова звезда“. "Не знам дали тази тръпка няма да отмре и да остане само приятелство, или ще прерасне в нещо много повече, защото отношенията ни са на ранен етап.“
Къде Ивана за първи път е срещнала новия си любим, с какво той е успял да я впечатли и как реагира на новата тръпка на майка си дъщерята на фолк изпълнителката - Теодора, читателите могат да разберат само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 12 септември. От него можете да разберете още защо дъщерята на Зуека го обвинява за раздялата му с Нина, защо Камелия завинаги къса с телевизията, как Ники и Саня планират бъдещето си след сватбата и още много новини от живота на българските и световните знаменитости.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131281901737
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: