Story - брой 22/2013

-25%
е-списание - Story - брой 22/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 22/2013

(3.80 от 5 гласа)Има ли спасение за Радина от Деян?

Една година след сензационните си разкрития, че актьорът Деян Донков упражнява насилие над половинката си Радина Кърджилова, списание Story дава яснота за това има ли спасение за нея, след като се свърза с баща й Христо.

"Абсурд е да приема, че е нормално мъж да посяга на жена. Да, и двамата са остри камъни. Деян познавам от три години, но Радина е моя дъщеря. От дете е с труден характер. В един миг е удивителна, прелестна, в друг вече е различна. Бих казал, че ме е учудвала. Но никога не съм я удрял. Имам теория за подобен тип поведение - удариш ли един път, повториш ли дори, това се превръща в рецидив", споделя бащата.

Христо Кърджилов обаче отчита, че явно това е част от връзката на дъщеря му е Деян и вероятно ще продължи да бъде, а той не може да преобразува любовта им.

Още сензационни разкрития за отношенията на Радина и Деян и ще дойде ли краят на връзката им, можете да прочетете само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 29 май.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 68
ISSN: 20131312819122
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: