Story - брой 20/2013

-25%
е-списание - Story - брой 20/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 20/2013

(3.20 от 5 гласа)Галена: Разкарайте се, интриганти, с Галин съм
 
След многобройните спекулации, че има проблеми с половинката си Галин и двамата дори са разделени, фолк певицата Галена даде яснота с личния си живот пред списание Story, а именно, че двамата с мъжа й са все още заедно. 
 
„Разкарайте се, интриганти. Аз съм с Галин. Напоследък започна да ми кипва, защото Стефан расте и ще започне да задава въпроси. Един път завинаги искам да изчистя това за хората, които вярват на написаното“, избухва Галена, на която й омръзна да обяснява, че всяка буква е лъжа.
Как приема слуховете по техен адрес Галин и вярва ли на твърденията на Галка, че тя не познава повечето мъже, с които я свързват, можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 15 май.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819120
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: