Story - брой 51/2014

-25%
е-списание - Story - брой 51/2014

Още от поредицата Story

Story - брой 51/2014

(4.06 от 18 гласа)











Златка: Имам нужда от кураж, не от съжаление

В откровена изповед пред списание Story, Златка Димитрова за първи път подробно разказва за най-трудния момент, с който се е сблъсквала досега в живота си - загубата на детето си.

Бургазлийката се принуди да се раздели с нероденото си бебе в седмия месец от бременността си. До нея и тогава, и днес са най-близките ей хора, които и за момент не я оставили сама и я подкрепяли изцяло.

"Искам да благодаря на едни много важен за мен човек – Злати Демирова. Тя е моя приятелка от Варна, която беше до мен в най-тежките мигове, освен Миро и майка ми, разбира се.  Изключително благ и смирен човек. С нея се познаваме от 2009 г. и не се виждаме и чуваме често, но се оказа, че именно на нея мога наистина да разчитам. Когато ме приеха в болницата, тя веднага хвана самолета и беше още на същия ден в София. Миро я докара и й позволиха да остане при мен, беше неотлъчно до леглото ми там, една седмица. Тя е фризьорка, гледа си сама детето, грижи се и за баща си и определено и е коствало доста да зареже всичко и да е с мен", споделя Златка.

"Има много, които ми се пишат за приятелки, но когато имам нужда от тях, ги няма. Гадно е! Аз нямам нужда някой да ме съжалява, имам нужда да ми се дава кураж. Но никоя от тях не беше до мен, когато загубих детето, само това момиче. Колкото повече хора срещам, толкова повече се сблъсквам със злоба и глупост, като че всички искат само да са пред теб и са готови затова буквално да те закопаят и да ти хвърлят отгоре една буца кал. Но това въобще не ме натъжава. На мен не ми трябват много хора – аз и Миро сме си самодостатъчни", допълва още Димитрова.
 

Какви спомени пази от бременността си, вярва ли, че й е направена магия и още откровения Златка прави само в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 17 декември.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141312819151
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: